Pescăria lui Matei

Pescăria lui Matei este un restaurant cu pește proaspăt, preparate delicioase, cu prețuri decente pentru o cherhana, pe plaja Mării Negre între Eforie Nord și Agigea.

IMG_9246

După o vizită la plajele Corbu și Vadu, unde nu am stat prea mult deoarece vântul bătea foarte tare, ne-am oprit să mâncăm la Pescăria lui Matei.Auzisem de la mai multi prieteni că se mănâncă foarte bine, așa că, am zis sa venim și să testăm. Din Vadu am făcut cam 45 de minute. Pescăria lui Matei este situat în Agigea, pe plajă. Ca sa ajungi aici, chiar înainte de Eforie Nord, dinspre Constanta, trebuie sa te urci pe pod și sa ții drumul tot înainte. Treci pe sus de Golful Pescarilor, apoi dreapta și se vede cherhanaua.

IMG_9244 IMG_9243 IMG_9246 IMG_9245
Am citit ca trebuie făcuta rezervare înainte. Probabil pentru weekend sau seara pentru că noi am ajuns în timpul săptămânii pe la 3, am făcut rezervare cu o oră înainte, însă pe terasă erau multe mese libere. Restaurantul este elegant, îți amintește de Grecia, iar priveliștea la mare este foarte frumoasă.

IMG_9264 IMG_9251 IMG_9248 IMG_9256
Masa în patru persoane ne-a costat 175 de lei, în condițiile în care fetele au mâncat împreună o porție de piept de pui cu cartofi prăjiți 27 lei) și au băut două fresh-uri de portocale (12 lei paharul). Pestele servit aici este proaspăt, fie din mare, fie din balta Bugeac, iar midiile sunt de la ferma proprie care se poate vedea în largul mării. Am comandat o porție de icre de crap cu pâine prăjită și chefal pe plită cu mujdei, o ciorba de pește și saramură de crap. Totul a fost delicios!!!

IMG_9253 IMG_9254 IMG_9260 IMG_9261
Pe lângă mâncarea bună, mi-a plăcut atmosfera din restaurant. Totul este foarte bine pus la punct și cu atenție mare la detalii: mese și scaune albe, ghivece cu flori, meniul în forma de pește, șervetele care au scrise pe ele bancuri pescărești, decorațiuni interioare cu iz tradițional, sticle cu mesaje, borcane cu murături și compot.
În partea dreapta a pescăriei se afla plaja cu câteva șezlonguri și un loc de joacă pentru copii.

IMG_9252

Ne-a plăcut mult, cu siguranță vom reveni la Pescăria lui Matei!

One thought on “Pescăria lui Matei

  1. Pingback: Plaja Corbu – Adinette

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Asteapta...

Aboneaza-te la newsletter!

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole din blogul meu? Aboneaza-te la newsletter si nu rata niciunul!